

Ciasto kruche
Składniki: tłuszcz roślinny (palmowy, rzepakowy), cukier, mleko pełne i odtłuszczone w proszku, orzeszki arachidowe, migdały, syrop glukozowy, mąka pszenna, kakao w proszku, marmolada wieloowocowa (przecier jabłkowy min. 65%, przecier z owoców mieszanych (aronia, czarna porzeczka) min1%, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu), aromat, barwnik: beta karoten, tłuszcz palmowy uwodorniony, kulka ryżowa ze słodem (mąka ryżowa, mąka kukurydziana, mąka pszenna, cukier, ekstrakt słodowy), emulgator: lecytyny (z soi). Może zawierać inne orzechy, jaja oraz sezam.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 2218 kJ/ 532 kcal, Tłuszcz 33 g, w tym Kwasy nasycone 17 g, Węglowodany 54 g, w tym Cukry 27 g, Błonnik 4,2 g, Białko 5,8 g, Sól 0,1 g.