

Ciasto kruche
Składniki: tłuszcz roślinny (palmowy, rzepakowy), cukier, mleko w proszku pełne, orzeszki arachidowe, mąka pszenna, marmolada wieloowocowa (przecier jabłkowy min. 65%, przecier z owoców mieszanych (aronia, czarna porzeczka) min1%, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu), polewa deserowa i biała (cukier, tłuszcz roślinny nieutwardzony (z pestki palmowej, palmowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, serwatka w proszku (z mleka), emulgator lecytyny (z soi i słonecznika), barwnik: węglan wapnia, polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), syrop glukozowy, płatki kukurydziane, tłuszcz palmowy uwodorniony, mleko w proszku odtłuszczone, kulka ryżowa ze słodem (mąka ryżowa, mąka kukurydziana, mąka pszenna, cukier, ekstrakt słodowy), emulgator: lecytyny (z soi), aromat, syrop skrobiowy, barwnik: beta karoten. Może zawierać inne orzechy, sezam oraz jaja.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 2218 kJ/ 532 kcal, Tłuszcz 33 g, w tym Kwasy nasycone 17 g, Węglowodany 54 g, w tym Cukry 27 g, Błonnik 4,2 g, Białko 5,8 g, Sól 0,1 g.